סלט צבעוני ומרענן מפרוסות צנונית ובצל ירוק עם זעתר.
מצרכים
- 15 צנוניות
- 2-3 גבעולים של בצל ירוק קצוץ
- מיץ מחצי לימון
- 2 כפות שמן זית
- קצת מלח
- 1 כפית זעתר יבש (לפי הטעם)
הכנה
פורסים את הצנוניות לפרוסות דקיקות, הכי דקיקות שאפשר מבלי לפרוס גם את האצבעות על הדרך.
מערבבים את כל המרכיבים בקערה ונותנים לזה לעמוד במקרר לכמה שעות.
מעבר לאכילה כסלט לצד ארוחה חמה, אני אוהבת להכניס פרוסות של הצנוניות האלה לכריכים – זה משדרג בטעם ומוסיף פריכות.
בתאבון!
סלט מרענן וטעיםםם
תודה.